editorial

Hvis du ind imellem døjer med hovedpine, eller har smerter fra en skade, er det ikke sikkert at du har brug for læge ordineret medicin for at lindre ubehaget.

Det samme gælder hvis du lider af høfeber eller allergi, eller hvis du har brug for et probat middel mod forstoppelse. I så tilfælde vil du nemlig efter al sandsynlighed kunne nøjes med håndkøbsmedicin.

Vælg det lokale apotek når du ønsker at købe håndkøbsmedicin

Leder du efter det bedste sted at købe håndkøbsmedicin i Randers bør du vælge et af de tre apoteker.

Du kan selvfølgelig også vælge håndkøbs udsalget i Laurbjerg som hører under Randers Jernbane Apotek – hoved apoteket i Randers. Men det absolut største udvalg af håndkøbsmedicin finder du på Randers Jernbane Apotek, Langå Apotek eller Apoteket Thorsbakke.

Uanset hvilket af de tre apoteker du vælger kan du være sikker på at blive mødt af professionelt personale. Samtlige apoteker i Randers er befolket af dygtige og veluddannede farmaceuter og farmakonomer.

Disse faggrupper er specialiseret inden for medicin, såvel håndkøbsmedicin som den receptpligtige af slagsen. Du vil således altid kunne få den bedste rådgivning omkring køb af håndkøbsmedicin når du vælger at indkøbe denne på apoteket frem for i en kiosk eller et supermarked.

De kompetente apoteks personaler vil altid kunne yde kvalificeret rådgivning når det handler om indtag og dosering af din håndkøbsmedicin. Og oplyser du omkring andre typer medicin du samtidig indtager kan du tillige få vejledning omkring eventuelle kontra indikationer og bivirkninger som du bør være obs på.

Du finder Randers Jernbane Apotek centralt i Randers på Vester Torv, tæt på offentlig transport og offentlig parkering. Apoteket Thorsbakke har sin beliggenhed i Randers Sundhedshus med gode adgangsforhold for rollator og kørestolsbrugere. Og Langå Apotek ligger placeret i Randers forstaden Langå.

Du kan læse mere om apotekerne i Randers på randersjernbane.apotekeren.dk