editorial

Hvis du står til at skulle flytte og der ikke er nogen tungtvejende årsager til at du skal bo i byen, bør du overveje at flytte til det smukke Nordjylland. Ikke alene er naturen ufattelig smuk og unik, det er også relativt nemt at få en bolig, samtidig med at huslejen ligger et godt stykke under, hvad du ville skulle betale, hvis du bor i en storby. Det kunne f.eks. være en lejebolig i Rebild

Der er mange andre fordele ved at bo i provinsen, udover den billige husleje og den skønne natur. 

Fordelen ved at bo i provinsen

Hvis du enten alene eller som en del af en familie overvejer at flytte, men er nervøs for om det er muligt for jer begge at finde job eller om i bliver tvunget til at pendle er det rart at vide at det er noget kommunen og de omkringliggende virksomheder er opmærksomme på. Der er derfor ofte lavet et samarbejde, hvor virksomheder bliver præsenteret for de nye borgere. Det gør også at virksomheder der overvejer at flytte til området, bedre og nemmere kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft og ikke er nød til at blive i og tæt på byerne.

Skoler og pasningsmuligheder

Der er også en stor forskel på skolerne og de pasningsmuligheder kommunerne tilbyder. Ofte er skolerne nye og moderne og ikke lig de gamle og slidte skoler, man ofte finder i større byer. Væk er de slidte rum og møbler, som hører en anden tid til. Normeringerne i vugge og børnehavnerne er også ofte meget bedre, end dem man ser i storbyerne.

Der er også et stort og varieret udbud af aktiviteter for hele familien. Både til børn og vokse og der arbejdes hårdt på at bibeholde butikker i nærområdet så det er muligt at handle lokalt og ikke i de store og anonyme indkøbscentre.