editorial

Sommeren er sæson for sejlads og spændende udflugter i båden. Hvis du og din familie er så heldige at være i besiddelse af en lækker båd har I sikkert nydt den varme sommer i fulde drag.

Danmark er et land som i høj grad indbyder til kyst sejlads, og som gør sig utroligt godt fra vandsiden. En sejlerferie i Danmark er både hyggelig og afstressende. Man kan ligge for anker ud for de dejlige danske strande, eller lægge til kaj i en af de talrige havne og marinaer tilhørende de kystnære byer i vort smukke land.

Uanset hvad vil en bådferie altid byde på unikke og mindeværdige oplevelser. Og derfor er det vigtigt at du gør en indsats for at holde båden sejlklar så I kan komme af sted på weekendtogter og længere sejladser så snart solen titter frem.

image

Brug vinteren på at opdatere båden

Er familiens båd sat på land for vinteren, og har du tænkt dig at bruge det kolde halvår på klargøring af det gode skib? Så har du brug for bådudstyr og materialer samt diverse tilbehør af sikkerhedsmæssig art. Der er nemlig ikke noget mere ærgerligt end at skulle afbryde en hyggelig sejlads eller måske endda et ugelangt togt fordi man er gået ned på udstyr.

Det er vigtigt at du efterser båden grundigt for skader eller tilløb til slitage, og får rettet op på disse i det nødvendige omfang. Men det er mindst lige så essentielt at have det rette udstyr til besætningen.

Find lette og billige redningsveste online

Blandt andet bør din båd altid være udstyret med et antal redningsveste som svarer til antallet af besætnings medlemmer plus én. Du skal sikre dig at børnene stadig kan passe deres redningsveste – ellers er det ud og købe nye.

Du kan finde redningsveste og andet udstyr på marinelageret.dk