editorial

Er du i tvivl, om du skal bruge en revisor eller en bogholder i forbindelse med skat og momsregnskabet i din virksomhed? Så kan du blive klogere nedenfor.

Få assistance til den løbende bogføring hos en dygtig bogholder

Når du som virksomhed har omsætning og omkostninger skal disse bogføres i virksomhedens regnskab. Det er vigtigt at kunne fremvise et overskueligt og transparent regnskab over for blandt andre skat, men også i forbindelse med optagelse af lån i banken hvis virksomheden ønsker dette. Og så er det i det hele taget rart at have styr på indtægter og udgifter.

Det er sjældent at man selv som iværksætter har tid eller overskud til selv at forestå denne opgave. Regnskabs førelse tager tid, og kræver at man sætter sig ind i de tekniske detaljer omkring korrekt postering. Der ud over er der mange skattemæssige regler som kan ændres fra år til år.

Det er ikke sikkert at du har lyst til at bruge tid, som kan bruges bedre på virksomhedens kerne område, på at lære alt om bogføring. Og derfor anbefales det at du får assistance hos en freelance bogholder.

Hvornår har jeg brug for hjælp til revision?

Revision er aktuelt for de fleste virksomheder en gang på årlig basis når regnskabet skal opgøres og indtægter og udgifter indberettes til skat. Det er som regel din bogholder som står for at opsætte dit årsregnskab således at revisoren kan læse det igennem og på baggrund af denne revision udfærdige en årsrapport og påføre regnskabet det der kaldes en revisor påtegning. Ved revision vil alle tal blive opgivet til skat således at skat får hvad der tilkommer dem i henhold til dine indtægter, udgifter og fradrag.

Hvor får jeg den bedste hjælp til revision i Korsør?

Hos MK Bogføring kan du få hjælp til bogføring og revision i Korsør. Læs mere på mk-bogforing.dk.