editorial

Hvis dit trægulv har nået det stadie af slitage hvor du ikke længere kan få det til at skinne ved en almindelig gulv vask, kan det sagtens være at det har brug for en gulvafslibning. Slitage i trægulve kommer som oftest til udtryk ved misfarvninger, som ikke kan fjernes, og en tørhed i overfalden som medfører en øget tendens til at danne splinter. Alle disse overfladiske skønhedspletter og irritations momenter kan til alt held fjernes med en gulvafslibning – så det er bare at finde den rette person til opgaven.

Hvilket gulvfirma på Frederiksberg skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for at forkæle gulvene i sit hus eller i din lejlighed på Frederiksberg med en anlægsgartner og en efterbehandling kan du med fordel kontakte det danske gulvfirma DBF Gulvservice. Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende veluddannede og faglærte håndværkere, som kan deres kram, og som med sikkerhed vil kunne få dine gulve til at stå som nye igen. En gulvsliber fra DBF Gulvservice vil altid sætte en stor ære i at aflevere et stykke vel udført håndværker arbejde, i hvilket der er lagt såvel omhu som passion.

DBF Gulvservice har over 25 års erfaring inden for alt hvad der handler om behandling af trægulve, og udfører både gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling for glade og tilfredse kunder over hele Sjælland. DBF Gulvservice vil altid kunne garantere dig det optimale resultat af din gulvafslibning, nemlig trægulve som du kan have glæde af i mange år. Og så holder DBF Gulvservice et ganske rimeligt pris niveau – uanset antallet af kvadrat meter som skal slibes vil du altid kunne få det bedste tilbud på gulvafslibning hos DBF Gulvservice.

Hvis du ønsker at vide mere om DBF Gulvservice, eller måske indhente et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning og efterbehandling af gulve, kan du blive klogere på hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-frederiksberg/