editorial

Måske er du den type, som der styrter ud i haven, så snart du kommer hjem fra arbejde, fordi du skal finkæmme den i alle leder og kanter, hvor selv de mindste unøjagtigheder bliver fjernet.

Så lever du med, at dit hus ligner ét stort kaos, og der er beskidt og uredt alle steder, som der står i den store kontrast til din have.

Men det er bare i din have, at du slapper mest af, og du kan bedst lide at være udenfor, så du bruger næsten kun huset til at sove i, og det skiftende vejr generer dig ikke, for man kan altid komme udenfor.

I den anden grøft har man så dem, som der blev forelsket i huset, men måtte tage haven med, selvom de vidste, at de ikke ville vedligeholde den.

Der er ikke noget spændende ved at se på den, og du slår kun græsset, når det er allermest nødvendigt, og du er kun ude at grille en enkelt gang om året – når nogle venner spørger, om det kan lade sig gøre.

Hus & Have

Man skal elske både hus og have

Forhåbentligt er der ikke nogle af os – eller i hvert fald meget få – som der lever på den ene eller den måde som en af de to opsatte typer.

Men der er bestemt mange af os, som der forsømmer enten den ene eller den anden del af enten huset eller haven, så man tydeligt kan se, at man bruger mere tid det ene end det andet sted.

Det er klart, at man ikke kan bruge al sin tid på huset og haven konstant, men man er nødt til at lægge en plan for, hvad man gør ved huset og haven hvornår, så det ene ikke kommer til at ligne et helvede.

Der er jo nogle ting, som der er mere presserende end andre, mens andet kan vente.