Solana's blog

Hilsen til Blogbyblog læsere fra Denver

Skrevet af Solana, Ons, 2008-08-27 21:37

Direkte fra det Demokratiske Partikonvent i Denver, Colorado.
Jeg blogger på opendemocracy.net/usa favicon de næste dage.Cyberkrig i Georgien?

Skrevet af Solana, Ons, 2008-08-13 06:06

Georgiens internetservere er lammet af cyberangreb, og beskyldningerne favicon mod det rusiske statsapparat er sivet ind i verdensmedierne. Men er der egentlig noget bevis for at det er russerne? Gadi Evron, en israelsk sikkerhedsekspert, som engang havde ansvar for israels statsservere, siger her favicon og her favicon at det lige så godt kunne vaere teenage sympatisører ved deres computere, og at man ikke skal råbe “cyberkrig” ved første anledning til mistanke.

Alt hvad du har set på YouTube

Skrevet af Solana, Fre, 2008-07-04 00:41

Fra nu af, logger jeg ud, inden jeg ser videoer på YouTube. Mediegiganten Viacom ønsker at vide, hvem der har set deres content illegalt på Nettet. I følge NY Times favicon, har en domstil i New York har bedt Google, YouTube’s ejer, om at levere informationerne, uden saerlig hensyn til brugernes privatliv. Anonyme services som Drop.io favicon begynder sandelig at virke mere tiltalende.

Seesmic - Video kommentarer i blogs

Skrevet af Solana, Man, 2008-06-02 01:10

En smart ny plugin til Wordpress favicon blogging software gør det muligt for læsere at lægge videokommentarer i stedet for tekst. Gad vide om folk gider lægge ansigt til kommentarer, når de i mange tilfælde ikke engang ønsker at lægge navn? I noget tid har man kunne lave boganmeldelser med video på Amazon, men det ser endnu ikke ud til at være blevet særlig populært.


Global Voices Citizen Media Summit 2008

Skrevet af Solana, Tir, 2008-05-13 19:26

Er der nogen, der vil med? :-)

Global Voices Citizen Media Summit 2008 in Budapest favicon

Google tromler Facebook

Skrevet af Solana, Tir, 2008-05-13 19:10

Hovsa, nu river Google tæppet væk under MySpace og Facebook. Washington Post favicon skriver at Google lancerer en ny service, Friends Connect favicon, for social networking på private websites fremfor mellem “profiler” på eksterne platforme. Det er genialt. Se videoen.Valgløfter om OLPC fra chilensk præsidentkandidat

Skrevet af Solana, Man, 2008-04-21 18:35

En lille grøn computer opfundet i USA, er blevet et politisk redskab i det fjerne Chile. Marcello Trivelli, en pre-kandidat til presidentposten i Chile, har lovet favicon at fremme OLPC favicon, som et af sine primære valgløfter. Trivelli har både en blog favicon og en meget aktiv YouTube kanal favicon, hvor han kommunikerer direkte med folket.

Flere surfer i Kina

Skrevet af Solana, Søn, 2008-03-16 04:50

Så kom dagen: Der er nu flere internet brugere i Kina favicon end i USA, skriver AFP. Et Beijing research firma har talt 220 millioner internetbrugere, og regner med yderligere 60 millioner inden 2009. USA formodes at have 217 millioner mennesker på nettet.

YouTube blokeret i Kina

Skrevet af Solana, Søn, 2008-03-16 03:57

Kina har lukket for adgang til YouTube for at standse nyheder fra voldsomme optøjer i Tibets hovedstad Lhasa favicon fra at brede sig. Demonstranter kommunikerer endnu nyheder via Twitter, fortæller John Kennedy på Global Voices favicon. Bemærk hvordan folks ansigter er blokerede på denne mobiltelefon video favicon fra en demonstration, så de ikke kan indentifices.

Hvad man lærer ved at blogge hos New York Times

Skrevet af Solana, Søn, 2008-03-16 03:38

Her er et godt argument favicon fra en New York Times blogger om hvad professionelle medier kan (og bør) bruge en blog til. Jeg tror, det kan være svært at se formålet inden man går i gang. Mange nyhedsmedier er helt sikkert også skyldige i bare, at synes det er fedt at have en blog for bloggens egen skyld. Der findes i alt fald flere eksempler på dårlige blogs hos ellers kompetente medier.

Udgiv indhold
 
     
Blog by Blog