editorial

Har du en stor kærlighed til naturen i verden? Går du også leder efter den helt rigtige sag, som du kan støtte op om? Læs med her og find ud af, hvordan du kan være med til at redde regnskoven. 

Mange støtter forskellige sager, og mange støtter sager som der ligger dem nært. Det kan være Kræftens Bekæmpelse, fordi de måske har haft kræft tæt inde på livet. Det kan være Røde Kors, fordi man gerne vil bekæmpe fattigdom. 

Der er mange forskellige sager, som man kan støtte op om. Hvis du har en kærlighed til naturen, de danske skove eller regnskovene rundt omkring i verden, så skal du støtte en organisation som hver dag kæmper for at redde regnskoven. 

Hvordan kan jeg støtte en organisation?

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan støtte en sag. Mange organisationer sælger produkter, som du køber og dermed er med til at støtte op om deres arbejde. Det kan være en fin bamse eller et lækkert skærebræt, som er lavet i gode bæredygtige materialer.

Du kan finde en masse fine produkter, som du kan give i gave eller bare til en du holder af, som samtidig støtter regnskoven lige her: https://shop.verdensskove.org

Du kan også støtte med et månedligt eller årligt beløb, som du indbetaler til organisationen. På den måde støtter du op om deres arbejde, så de fortsat kan kæmpe for at redde regnskoven. 

Du hjælper andre mennesker ved at støtte op om en god sag

Udover at du måske selv har en kærlighed til naturen, og finder fred og ro i de smukke omgivelser, så er der mange, der lever af at regnskoven eksisterer. 

Hvis ikke der er nogle der hjælper til med at redde regnskoven, så vil den forsvinde en dag og det vil gå ud over rigtig mange mennesker og ikke mindst dyr. 

Man får selv en følelse af at man har gjort noget godt, når man støtter en god sag. Inderst inde er det nok også derfor mange gør det. Men det er altafgørende at vi alle bliver ved med at støtte de forskellige organisationer, så der fortsat kan komme hjælp til dem, der har brug for det.