editorial

Vil du også gerne have designer-looket?

Er du også lidt jaloux på de piger, som har et klassisk look, med en garderobe hvor alle farver passer sammen og som bærer smukke Chanel tasker på armen? Du har måske set dem på gaden, i modemagasinerne, på Instagram eller Pinterest. Looket har i den grad influeret gadebilledet de seneste par år, hvor det særligt har været ønsket om det ”rene” udtryk, som har været den helt store trend.

image

Når man har en dyr designertaske på armen, så udviser man ikke blot at man har æstetisk sans for mode, trends og design, men samtidig også, at man har investeret i lækker kvalitet og at man har ”styr på sit liv”. Dog ved du måske allerede, at man ikke ”bare” lige køber en Chanel taske, med det høje prisskilt som desværre følger med de nyeste modeller. Hvis du gerne vil have det eftertragtede designerlook, men samtidig gerne vil bevare så meget af din opsparing som muligt, så bør du kigge mod second-hand markedet, når du skal købe din første Chanel taske.

Seks årsager til du bør købe din første Chanel taske brugt

  1. Når du køber brugte Chanel tasker, så kan du få designerlooket, uden at skulle betale skyhøje priser for det
  2. Du køber en luksuriøs kvalitet, også selvom du køber second-hand
  3. Du kan skille dig ud fra mængden, ved at vælge unikke modeller, der ikke længere er i produktion, men som stadig er eftertragtede i designermiljøet
  4. Du får aldrig tøjkrise igen, fordi du kan sammensætte tasker fra Chanel med samtlige typer outfits i din garderobe
  5. Mange af Chanels tasker er så eftertragtede, særligt de klassiske typer, at de holder deres værdi, også selvom du har købt dem brugt
  6. Når du køber brugt, så køber du med omtanke for vores klodes klimaforandringer, fordi du ikke bidrager til energiudslippet ved nyproduktion.