editorial

Markedet for lækre, moderne luft til luft varmepumper er formelig eksploderet inden for de seneste år. Interessen for at udskifte de dyre elektriske radiatorer med en energi besparende luft til luft varmepumpe har sin grund i økonomiske faktorer. Det er nemlig muligt at opnå ganske betragtelige besparelser på opvarmning af bolig ved hjælp af luft til luft varmepumper frem for elovne.

Faktisk vil du med en luft til luft varmepumpe kunne skære op imod 70% af dine samlede udgifter til varme – og så nedbringer du samtidig husstandens samlede CO2 aftryk tilsvarende.

En luft til luft varmepumpe er nemlig en del mere energi effektiv end en elektrisk radiator og vil således kunne repræsentere en stor besparelse hvorved såvel klimaet som din pengepung skånes. Og da du samtidig vil kunne få offentligt tilskud til opsætning og installering af en varmepumpe vil den have tjent sig selv ind i løbet af nul komma fem.

Vælg den rette luft til luft varmepumpe til din bolig

Det store marked for luft til luft varmepumper kan godt virke uoverskueligt. Hvis du vil være helt sikker på at vælge den rette luft til luft varmepumpe skal du se dig godt for.

Du bør udelukkende vælge varmepumper fra velrenommerede producenter som kan holde hvad de lover når det kommer til yde evne og kapacitet. Du kan for eksempel med fordel tage et kig på de mange lækre luft til luft varmepumper fra brands så som Mitsubishi, Bosch eller Panasonic.

Disse producenter er kendte for deres høje kvalitetsmæssige standarder og for at fremstille varmepumper som holder længe og har en høj grad af driftsikkerhed og energi effektivitet. Og så bør du vælge en god forhandler af varmepumper som kan yde kvalificeret rådgivning i forbindelse med valg af varmepumpe.

Du kan finde et stort udvalg af billige varmepumper hos Billig Ventilation ApS på billigventilation.dk.