editorial

Lange lyse sommerdage indbyder til udendørs leg og masser af morskab i haven. Dog er det ikke alle børn, som er lige enige i den antagelse. Har du lidt svært ved at hive ungerne fra sofaen og skærmene og ud i det gode vejr, kan du overveje at anskaffe et spændende og morsomt stykke legetøj til haven.

Det drejer sig selvfølgelig om den kendte og populære have trampolin, som inden for de seneste femten år har vundet stor udbredelse i de danske villa og parcelhus haver. Med en have trampolin er dine børn og deres lege kammerater sikre timevis af udendørs underholdning og fysisk aktivitet – og du kan få huset for dig selv!

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber have trampolin?

Den øgede efterspørgsel på have trampoliner har medført en stor variation i markedet for disse. Du kan finde have trampoliner i et hav af størrelser, udformninger og prislejer. Du bør dog ikke gå efter den første, den billigste have trampolin, du finder på nettet.

Når det handler om have trampoliner, bør prisen ikke være afgørende for dit valg. Du bør først og fremmest sørge for, at den forhandler, du vælger, er autoriseret forhandler af et godkendt trampolin mærke. På den måde er du garanteret et sikkert produkt, som lever op til alle gældende regulativer og standarder. Med andre ord: Køb trampolin med omhu og omtanke.

Inden du køber din nye have trampolin, skal du også tjekke, at din grundejer forening tillader opstilling af have trampoliner. Der findes foreninger, som har fået restriktioner angående have trampoliner indført i områdets servitutter. Nogle foreninger forbyder trampolin i haven helt og aldeles, mens andre tillader den nedgravede model, og atter andre slet ingen regler har på området.

Når du har sikret dig, at du gerne må opstille en trampolin, kan du finde den på trampolinguiden.dk