editorial

Mangler du den perfekte gave til en betydningsfuld kvinde i dit liv? Så kan du med fordel satse på et klassisk og elegant smykke, for eksempel et Marguerit smykke fra Lund Copenhagen.

Hvad er Marguerit smykker?

Marguerit smykker er en moderne klassiker inden for dansk smykke design. Hoved elementet i Marguerit smykker er den fine, stiliserede blomst, som er bygget over Danmarks national blomst margueritten. Et Marguerit smykke består således hovedsageligt af den smukke, symmetriske blomst med de slanke kronblade og det solgule indre.

Moderne Marguerit smykker kan have sort eller hvid emalje på kronblade alt efter bærerens smag og præferencer, og fremstilles i såvel ren sølv som forgyldt sølv. Og så kan du få Marguerit smykker som såvel øreringe og ørestikker som vedhæng til halskæder, armbånd og fingerringe.

Hvorfor købe Marguerit smykker?

Du skal vælge at begave konfirmanden, brude eller fødselaren med klassiske Marguerit smykker, hvis du ønsker at give en gave som på én som samme tid er personlig og eksklusiv. Med et Marguerit smykker har du givet en gave, som holder i mange år.

Det tidløse smykke er nemlig gangbart i mange sammenhænge, og kan kombineres med såvel fest beklædning som med det raffinerede dagligdags outfit. Marguerit smykker er moderne klassikere, som til hver en tid er velkomne gæster i den stil bevidste kvindes smykkeskrin. Og så kan du altid føje nye modeller til serien.

Hvor finder jeg Marguerit smykker online?

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde de flotte Marguerit smykker i stort udvalg, kan du med fordel starte i den online shop tilhørende smykke forhandleren Fangels. Fangels har over 300 fysiske butikker fordelt over hele landet, og så en online shop, i hvilken du kan finde smykker fra flere danske og internationale smykke designere – her under Lund Copenhagen, som fremstiller Marguerit smykker. Se dem alle på Fangels.dk