editorial

Døjer du med hud, som er tør i overfladen, og har du svært ved at holde den fugtet og næret med almindelig creme? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvorfor får man tør hud?

Der kan være mange årsager til at huden bliver tør og sensitiv i overfladen. For kvinder i overgangsalderen gælder eksempelvis at østrogen spejlet sænkes. Dette har indflydelse på huden, som har en tendens til at tørre ind og blive slappere når man når denne livsfase.

Der ud over er der mange som oplever at huden kan blive tør i forbindelse med graviditet og fødsel. Foruden det hormonelle kan dette skyldes at man ikke får de nødvendige næringsstoffer. Det er selvfølgelig vigtigt at genoprette denne balance ved at indtage ekstra kosttilskud i form af eksempelvis vitaminer, mineraler og sunde olier. Men du kan også hjælpe huden på vej med en god creme mod tør hud.

Hvilken creme mod tør hud er den bedste?

Hvis du leder efter en creme mod tør hud med klinisk dokumenteret effekt kan du med stor fordel prøve Vitacreme B12. Vitacreme B12 er fremtidens skønheds produkt. Vitacreme B12 har solide plejende egenskaber i form af essentielle nærings stoffer som hjælper huden til heling og genopbygning.

Blandt disse finder du vitamin B12 som beviseligt styrker huden og bidrager til genopbygning af en stærkere struktur. Samtidig hjælper de gode fedt stoffer i Vitacreme B12 med at holde på fugten i huden således at den forbliver blød og spændstig, og fine linjer reduceres. På den måde kan du altså bevare et ungdommeligt look med en frisk tein og en fugtmættet hud når du bruger Vitacreme B12 til daglig.

Du kan finde din creme mod tør hud, og læse mere om Vitacreme B12 og cremens gode egenskaber, i den online shop på Vitacreme.dk