editorial

Er du snart en heldig ejer af en sød hund? Så skal du og få fat på alt det udstyr, som det kræver for at have en hund. Der er noget udstyr, der er mere nødvendigt end andet. Det har vi skrevet lidt mere om i dette indlæg. Så læs med her, og bliv klogere på det udstyr, du skal købe til dit nye søde kæledyr.

 

image

 

1. Et hundehalsbånd

Du vil muligvis opleve på et eller andet tidspunkt, at din hund løber væk, fordi den har opfanget en lugt eller set en anden hund kom gående. Man vil helst gerne undgå situationen, men hvis det skulle ske, at din hund bliver væk, så er et hundehalsbånd nødvendigt at købe. På halsbåndet kan du nemlig få et vedhæng med din hunds navn på og dit telefonnummer. Så kan de personer, der finder din hund, ringe til dig og fortælle hvorhenne de har fundet din hund. 

 

2. En hundesnor

Det giver sig selv, at du skal have en hundesnor til at lufte din hund med. Selvom du gerne vil træne den til at kunne gå uden, vil der være tidspunkter du skal have en hundesnor. Det kan være, når du går med din hund i et område, hvor der er mange mennesker eller andre hunde. Selvom du har trænet din hund til at blive hos dig, så kan man ikke altid regne med dem. Og man skal respektere de mennesker, der er bange for hunde. Derfor skal du købe en god hundesnor i noget ordentligt materiale, så den kan stå imod alt slags vejr.

 

3. En hundeskål

En tredje ting du skal ud og købe, det er en hundeskål. Det kommer typisk med to skåle, så du både har en skål til noget hundefoder og en anden til noget vand. Det er ganske smart, og du slipper for at skulle bruge nogle af dine egne skåle.  Der findes en masse søde hundeskåle, du kan købe til din hund, som passer til dens størrelse og madmængde.