editorial

Sætter du pris på en aktiv hverdag, og vil du gerne kombinere sport og natur? Så læs med her, og få inspiration til udendørs aktiviteter med fart på.

Trailløb

Vil du udfordre dig selv og din krop, og keder du dig, når løberuten blot går ligeud i fladt terræn? Så er trailløb helt sikkert noget for dig. Det er den perfekte måde at kombinere sport og natur, og det kræver ikke andet end et par gode løbesko at komme i gang.

Du kan melde sig ind i en klub for trailløbere, hvor du kan møde andre løbere og få sparring og gode råd.

Mountainbike

Vil du gerne ud og opleve naturen fra forskellige sider, men må tempoet gerne være lidt højere end ved løb? Så bør du overveje, om du skal kaste dig ud i at køre mountainbike. Det er en fantastisk motionsform, hvor du samtidig udfordrer din udholdenhed, din styrke og din balance. Du skal bruge en god cykel, der skal kunne holde til at køre i forskelligt terræn.

En Trek MTB er et godt vag, da de er nogle af de mest teknologisk avancerede på markedet.

Trek MTB

Vandring

Hvis du ikke har mod på hverken løb eller mountainbiking, er vandring uden tvivl én af de bedste måder, du kan opleve naturen på. Du kan tage tingene i dit helt eget tempo, og desuden kan alle være med. Det er derfor en god aktivitet for hele familien, og der findes mange gode og let tilgængelige gå- og vandreruter både i Danmark og i udlandet.

Hvis du er helt ny inden for vandring, bør du anskaffe dig et par sko der er gode at gå i, samt et par sokker der egner sig godt til vandring. Du bør gå efter et par sokker, der kan transportere sveden væk fra dine fødder.