editorial

Skal du give en gave til en mand, der virker som om, at han har alt, kan det være en god ide for dig, at du går med en spiselig gave. På den måde får han ikke en ting mere, som han skal have plads til, men noget som han kan indtage. Det vil han helt sikkert sætte pris på. 

Et af de steder, hvor du kan finde mange forslag til gaver til manden, der har alt, er genialegaver.dk. De har en masse forskellige guides med gaveideer, og derfor er de selvfølgelig også nødt til at have en guide til manden, der har alt. Han er jo ikke til at komme udenom. Du kan læse mere på https://www.genialegaver.dk/gaver-til-manden-der-har-alt/ 

1. Chili Klaus chili roulette kugler 

Er manden, der har alt, typen, der ikke mener, at der er noget, der kan blive for stærkt for ham? I det tilfælde vil det være oplagt, at du giver ham nogle chili kugler fra Chili Klaus. Han har lavet et chili roulette sæt, hvor du aldrig kan vide, hvor stærke kuglerne er. De rangerer derfor fra de helt milde chilier til de virkelig stærke. En sjov udfordring for alle. 

2. Sæt til at brygge øl 

Hvis manden, der har alt, er vild med øl, er det selvfølgelig oplagt, at du giver ham et sæt, så han kan brygge sin egen øl. Måske kan det lige frem sætte gang i en ny hobby, hvor du fremover vil kunne købe masser af nyt udstyr til ham. 

3. Do your own whisky sæt 

Er manden, der har alt derimod vild med whisky, kan du selvfølgelig også give ham et whiskysæt. Der får ham en masse krydderier, som han kan tilføje til whiskyflasken, dermed kan han altså give den den smag, som han foretrækker bedst. Det er en sjov måde at kunne personliggøre sin whisky på.