editorial

Ser din have lidt trist ud? Er plænen fuld af mos? Mangler du en skøn terrasse, hvor du kan nyde sommersolen? Eller noget tredje? En have kan indrettes med mange skønne planter og elementer. Men hvordan får du det etableret? Kan du gøre det selv?

Det kan være en krævende opgave at forskønne haven selv. En anlægsgartner er i stedet et rigtig godt bud på, hvordan du får skabt en dejlig have. Læs meget mere i denne guide, og find frem til en god anlægsgartner i Nordsjælland

Hyr en anlægsgartner til haveservice

Er du træt af at tage turen med plæneklipperen to gange om ugen? Orker du ikke den årlige hækketrimning? Er du bare kørt helt død i at ordne dine bede?

Din have behøver ikke at se kedelig ud, bare fordi du ikke selv kan holde den.

De fleste anlægsgartnere tilbyder haveservice. Det betyder, at de kommer med aftalte intervaller og tager sig af forskellige opgaver i din have. Det kan være alle de kedelige ting, som du ikke nyder at ordne selv. 

Anlægsgartneren kan skabe fornyelse i din have

Savner du, at der skal ske noget nyt i din have? Måske en flot terrasse? Eller en smuk plæne, der tager sig godt ud? Hvad med nye bede eller stier rundt i haven?

Der findes mange flotte beplantninger og elementer, der kan skabe nyt liv i din have. Det kan være, at du længe har gået og drømt om at få skabt en smuk have. Men det kan være en hård og svær opgave at begive sig ud i. Det er ikke sikkert, at du lige har visionen om, hvordan haven skal se ud.

En anlægsgartner kan hjælpe dig med lave en plan for haven, der holder sig inden for dit fastsatte budget. Anlægsgartneren kan naturligvis også udføre alle opgaverne i haven for dig.