editorial

De fleste af os frygter det med at være hos frisøren, og så hører vi fra frisøren bag os, der udbryder et halvkvalt gisp og trækker sig bort og forsøger at gemme en tot af ens hår i hånden, de kom til at klippe af.

Man er simpelthen kommet til at klippe for meget af håret af, og det er da garanteret et hændeligt uheld, for det ville man ikke gøre med vilje, men det ændrer jo ikke på, at man ikke kan få sat det hår på igen.

Er man en kvinde, kan man løse det med extensions, men som mand må man så nøjes med en paryk eller forsøge at gemme det, eventuelt kan man sprøjte sig med naturlig spray med farve som håret på den bare plet, så man ikke skader ens hovedbund.

Og er det helt galt, så må man barbere sig skaldet.

Lad os så omsætte det til, at du skal lave beskæring af træer i Vordingborg.

Vær ikke for hurtig med at beskære de træer

Du er måske en ferm beskærer, der er vant til at gøre dette, om du så er en privatperson, der gør det derhjemme, eller du er ansat i et firma til at gøre det for private eller erhverv.

Men selv for de bedste kan der – som nævnt – ske uheld, så man kommer til at klippe for meget af grenene eller lignende.

Og her har man ikke samme muligheder for at fikse problemet og sætte nye grene på eller forsøge at dække det.

Derfor skal man bevæge sig langsomt frem med det arbejde, også selvom man har udført den slags arbejde mange gange før, og man måske kender det sted, hvor man gør det.

Hellere klippe for lidt af i samme ombæring end for meget, for man kan ikke fortryde det.

Det kan betale sig at arbejde kvalitativt end effektivt her.