Odder er en hyggelig lille by syd for Aarhus, hvor man hurtigt kan komme til landets anden hovedstad blot efter et pat minutter, om man tager toget eller bussen, men man føler stadigvæk, at man er ude på landet og har de landlige idyller her.

Men der er jo også en del tæpper, som man skal have renset, og byen har vokseværk og har haft det længe, så der er kommet mange områder til både privat og erhvervsmæssigt, som der har brug for en omgang tæpperens i Odder.

Således kan man måske komme til et firma med ens tæpper, når de skal renses, men man kan måske også få folk ud til at rense ens tæpper, om rensefirmaet findes i Odder, eller de kommer længere væk fra.

Vi skal i denne artikel tage et dyk ned i de forskellige områder af denne jyske by, hvor der kan være behov for tæpperens.

Odder byder på mange muligheder for tæpperens

Du har den gamle bykerne med den hyggelige gågade med de mange butikker til hver side, hvor der også er mange aldrende boliger.

Længere ude har de så de større forretningsdrivende, hvor der kan være mange tæpper, der skal holdes rene.

Yderligere længere ude kan man finde industriområderne, hvor man måske har nogle mødelokaler, kontorer og receptioner, hvor man gerne vil have nogle kønne tæpper at gå og se på.

Desuden har man så også den bakkede del af Odder, hvor man virkelig skal forcere noget terræn på gåben, hvis man skal derop.

Her ligger også hyggelige boliger, hvor der med garanti også er tæpper, som der skal renses.

Kommer man ned ved området ved togstationen og fortsætter længere i den retning, så kommer man også til noget nyere byggeri, hvor det givetvis er mange boliger med tæpper i.

Desuden er nybyggeriet også noget, der bliver ved med at vokse, så der skal nok være rigeligt med tæpper at rense gennem tiden.