editorial

Overvejer du at begynde at gå til ridning? Så kan du i det følgende læse mere om, hvad du kan opnå på en rideskole.

Lær den rette teknik til ridebanespringning på en rideskole

Hvis du drømmer om at tage den ene forhindring efter den anden i flyvende fart – på din hest, vel at mærke – bør du opsøge en rideskole som kan hjælpe dig med at få teknikken på plads.

Det kan godt være temmelig risikabelt at kaste sig ud i ridebanespringning på egen hånd. Hvis du ikke har den rette balance kan din hest komme til at føle sig utryg i situationen. Så vil hesten refusere, det vil sige standse foran forhindringen. Og så kan du hurtigt risikere at komme til at bide i græsset.

På en rideskole vil du også være sikker på at samtlige forhindringer på ridebanen holder en høj kvalitet. En forhindring skal let kunne rives ned ved et forfejlet spring så hesten ikke slår sine ben. En uheldig oplevelse kan skræmme en hest så meget at den vil vægre sig ved at springe. Derfor er ridetimer på en god springbane en fornuftig investering. Og så kan du samtidig nyde godt af instruktørens anvisninger således at hele ekvipagen opnår gode resultater.

Få et højere niveau på dressurbanen

Dressur er den ædleste disciplin inden for ridesport og fordrer den totale selvkontrol samt et stærkt samarbejde mellem hest og rytter.

Hvad du ser til de professionelle dressur konkurrencer er resultatet af tusindvis af timers arbejde, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Gennem dressur kan du opnå den bedste fornemmelse for hestens grænser og evner. Du vil samtidig blive overrasket over hvad du selv er i stand til når du bruger de rette metoder. Og med assistance fra en dygtig dressur instruktør på en rideskole kan du på relativt kort tid komme meget langt inden for dressur.

Du kan finde en professionel rideskole i Haderslev på team-moellen.dk