editorial

Drømmer du om at kunne tage lange varme karbade i dit rummelige badekar – men er det fyldt med ridser, skrammer og pletter på indersiden? Så bør du lade emaljen på karrets inderside renovere inden du tager det i brug.

Hvor kan jeg købe spraymaling til badekar?

Du kan ikke som privat person købe spraymaling til badekar. Et badekar kan ikke som sådan spraymales, på samme måde som du heller ikke spraymaler en bil der trænger til en ny autolakering.

Når en professionel badekarsmaler spraymaler et badekar foregår det efter en nøje fastlagt procedure, og ved brug af helt bestemte materialer. Proceduren kaldes en reemaljering og indebærer påføring af emalje komponenterne epoxy og polyurethan i en bestemt rækkefølge.

En reemaljering skal udføres af en dygtig og erfaren badekarsmaler – og det er ikke tilrådeligt at du afprøver dine evner som gør det selv mand på dette projekt.

Hvem kan hjælpe mig med at male mit badekar?

Som nævnt er det en professionel badekarsmaler som bør forestå maling af badekar. Med en kompetent badekarsmaler til hjælp er du garanteret det smukkeste resultat, og et badekar som kan holde sig flot og skinnende langt ind i fremtiden.

En badekarsmaler med mange års erfaring inden for reemaljering vil på kun fire timer kunne få dit gamle badekar til at fremstå flot og ensartet på indersiden, med en stærk og holdbar emalje som kan holde tæt i årevis. Og så behøver du ikke selv at spekulere på hvorledes du skal sætte dit slidte badekar i stand.

Find den nærmeste badekarsmaler i Storkøbenhavn

Hvis du bor i København eller på de kanter kan du altid få hjælp til renovering af badekar med reemaljering hos Emaljespecialisten – en velrenommeret badekarsmaler som hjælper kunder over hele hovedstadsområdet. Klik ind og få et tilbud på renovering af badekar hos https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-til-badekar/