Trænger dit badeværelse eller WC til en make-over, og synes du dit nuværende toilet efterhånden bør pensioneres og erstattes af en yngre og måske mere strømlinet model? Måske er du blevet opmærksom på, hvor store vandbesparelser der kan opnås ved udskiftning? Eller måske er du ved at være træt af at det ikke er væghængt model, da mange synes et stående toilet besværliggør en grundig rengøring i høj grad?

Kan du nikke genkendene til en eller flere af ovenstående ting, så bør du besøge Øens Blikkenslager. Her finder du et hold af yderst kompetente medarbejdere, der er erfaringsrige og habile håndværkere – altid klar til at inspirere, råde og vejlede, og for mange mennesker måske vigtigst; at komme ud og sørge for installationen af dine nye elementer.

Som nævnt, er der mange penge at spare hvad din vandregning angår – penge, du sikkert hellere vil bruge på noget andet! Ligesom det også er en klar fordel, at et vandbesparende toilet er godt for vor i tiden ekstremt pressede klode, der lider under store og skadelige miljøforandringer.

Heldigvis er det ikke nødvendigvis kosteligt at renovere badeværelset; hos Øens Blikkenslager i København finder du gennemført fornuftige priser, der med garanti kan nå konkurrerende virksomheder – helt uden at falde af på kvalitet og serviceniveau.

Selvom Øens Blikkenslager holder til i København, så er de klar til at rykke ud til kunder på hele Sjælland; de kører hjertens gerne ud og installere og monterer lige dér, hvor du er. Firmaet har yderst tilfredse kunder på hele Djævleøen, og det er både private, virksomheder og boligforeninger.

Du kan altid tage kontakt til Øens Blikkenslager hvis du ønsker at hente et – ganske uforpligtende – tilbud, og undersøge til bunds, hvilke services der udføres. Du behøver ikke træffe en beslutning under første samtale, da de hos Øens Blikkenslager er helt på linje med det faktum, at de bedste valg ofte tages efter en løbende dialog, så der sikres 100% kundetilfredshed.