editorial

Drømmer du om at have en sommerbil og en vinterbil, som hver især passer til deres respektive årstid? Så har du faktisk mulighed for at gøre drømmen til virkelighed uden at skulle have den store tegnedreng frem. Det kan nemlig lade sig gøre med sæsonleasing.

Hvad er fordelen ved sæsonleasing?

Der er rigtig mange fordele ved sæsonleasing hvis du er typen som sætter pris på fleksibilitet – og måske samtidig er lidt af et luksusdyr. Med sæsonleasing kan du nemlig skifte din bil ud så den matcher årstiden.

I de lune sommermåneder kan du tilbringe de lange, lyse dage med at cruise rundt i en fræk cabriolet, i form af enten en sportsvogn så som en Mustang eller en Porsche, eller en lækker flyder, for eksempel en Cadillac eller en Lincoln Continental Convertible.

Denne type bil er ideel når du vil have det bedste ud af sommeren og måske fyre den lidt af. Men når vinteren gør sit indtog med slud, sjap og minus grader er det nu engang sjovest at kunne pakke sig lidt væk i en solid firhjuls trækker med god varme og isolering – for eksempel en Jeep, en Land Rover, en Toyota Land Cruiser eller måske endda en Hummer eller en Mercedes Benz Geländewagen.

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Sæsonleasing fungerer ganske enkelt således at du leaser din bil i de måneder du kører i den. Resten af tiden står bilen pakket væk og venter på at blive taget i brug på ny.

Når sommeren således begynder at stilne af, og klimaet bliver køligere og mere regnfyldt, kan du vælge at sætte din cabriolet i garage og tage hul på den del af leasing kontrakten som omhandler din SUV eller firhjuls trækker. Det er overmåde nemt og bekvemt – og du får alle de samme fordele som ved almindelige flexleasing.

Læs mere på https://specialcars.dk/saesonleasing/.