editorial

Som boligejer kan man stå med mange projekter i hjemmet, der skal laves. Som regel står man også med spørgsmålet om, hvad skal man prioritere, og hvornår skal man finde tiden til det. For i takt med at listen bliver længere, så har dagene det også med flyve afsted. Af netop den grund kan det være en idé at hyre professionel hjælp. Det er en god måde, man kan komme gennem ens to-do-liste i boligen på, og så kan man samtidig være med til at forny ens bolig. 

Hvis du oplever, at dine gulve kunne trænge til fornyelse, så er en gulvmand den helt rette at hyre. Det giver dig nemlig en fagmand, som har god erfaring med gulvarbejde. Og så kan du også være sikker på, at du får et flot resultat bagefter, du kan være tilfreds med i mange år frem.

Hvornår er det aktuelt med en gulvafslibning? 

Hvis dit gulv har en del overflade mærker, så kan en gulvafslibning være lige det, dit gulv mangler. Her er man inde og slibe det øverste lag af gulvet. Det er en effektiv måde, gulvet kan fornyes på, og bagefter vil det fremstå som nyt. Når man får lavet en gulvafslibning, så skal arbejdet altid efterfølges af en efterbehandling. Det er et andet ord for en overfladebehandling, man giver gulvet. Der kan gives forskellige behandlinger til gulvet. For det første kan man forholde sig til den finish, gulvet skal have. Hvor lyst skal det være? Skal man kunne se trægulvet gennem efterbehandlingen? Eller ønsker man at gulvet skal males, så det får en helt anden farve? Mulighederne er mange, og et gulvfirma kan altid præsentere løsningerne. Udover et æstetiske så har mange efterbehandlinger også nogle praktiske egenskaber. De kan nemlig lukke trægulvet overflade mere eller mindre af. Det kan f.eks. få betydning for, hvor let væsker eller madvarer kan trænge ned i gulvet. 

Du kan også læse meget mere her, hvis du skal have en professionel gulvafslibning på Frederiksberg