editorial

Et sommerhus er et dejligt fristed at komme, når man har haft en lang arbejdsuge. Der er mange, der har et sommerhus, som de besøger tit i weekenderne eller til andre højtider i løbet af året. Hvis du har købt et ældre sommerhus, så har du sikkert en masse planer med den. En af planerne kan muligvis være at renovere badeværelset.

Et badeværelset i et sommerhus kan være i slem stand, og derfor skal du lægge en plan for, hvordan du får renoveret dit badeværelse bedst. Læs med her, og hør om vores tips til, hvordan du kan renovere badeværelset i dit sommerhus.

 

image

 

Få det meste ud af pladsen

Hvis der kun er ét badeværelse i dit sommerhus, så skal du sørge for at udnytte pladsen godt. Find på praktiske løsninger, når det kommer til opbevaring, og vær kreativ med den plads, du har. En brusekabine i glas er praktisk og moderne, samtidig med, at den fylder lidt. Det kan også være, at du har et badekar, der optager meget af pladsen i rummet. I stedet for at smide den ud, så kan du få anlagt en bruseslange til badekarret.

Så kan du kombinere både brusebadet og badekarret, så du har begge ting at vælge i mellem. Her kan du også få renoveret det gamle badekar med en ny emalje, så den kommer til at se flot ud igen. Læs mere om emaljering af badekar via linket her: https://www.emaljespecialisten.dk/reparere-emalje-badekar/ 

 

Udnyt væggen til pynt og hylder

Et badeværelse i et sommerhus kan have en bar væg uden hylder eller skabe. Dette er et oplagt sted at bruge til opbevaring og dekorationer. I skulderhøjde kan du f.eks. have få monteret hylder på væggen. Det ville være et glimrende sted til parfume eller andre toiletartikler.

Der sparer du også pladsen i stedet for at montere et stort skab. Hvis du har pladsen, så find et lille skab, hvor du kan have de nødvendige toiletartikler i, såsom toiletpapir, rengøringsmidler og klude. Væggen kan også komme til at se pæn ud med vægplanter, der kan pynte fint ude på dit badeværelse.