editorial

At tilbringe tid sammen i hyggelige omgivelser er en god måde at få set din partner og få lidt kvalitetstid med hinanden på. Hvis I begge er præget af en hektisk hverdag med mange gøremål, og generelt meget at se til, så kan kvalitetstiden spille en kæmpe rolle i jeres forhold.

Hvis I begge er optaget af Bed and Breakfast konceptet, så har I flere muligheder at vælge imellem. Læs mere i dette indlæg om, hvordan I vælger et godt Bed and Breakfast sted ud til jeres weekendtur. 

 

bed and breakfest

 

Søg på internettet

Hvis I mangler idéer til, hvor I kan tage hen, så kan I søge på internettet. Hvis I har et bestemt område, som I gerne vil besøge, så skal I tage det med i jeres søgning. Det vil sige, at I skal skrive f.eks. “bed and breakfast i Ribe“, hvis det er området I gerne vil besøge. Så kan Google bedre finde resultater til jer, og I skal ikke bruge længere tid på at søge.

 

Læs anmeldelser

Der findes mange hjemmesider, der anmelder og vurderer bed and breakfast steder. Det er en god måde at få en idé om, hvad du kan forvente, især hvis du er på udkig efter et mere luksuriøst sted at bo. Du kan også finde ud af, om der er skjulte gebyrer eller ekstraydelser, som måske ikke er inkluderet i prisen. Det er kun en fordel for dig, at du ved på forhånd hvad du går ind til, så du ikke bliver skuffet, når I kommer frem.

 

Bestil i god tid

Hvis du har et bestemt bed and breakfast i tankerne, er det bedst at booke i god tid. Dette gælder især i højsæsonen. Du ønsker ikke at blive skuffet, fordi alle værelser allerede er booket. Derfor er det en god idé, at du får bestilt en overnatning i god tid, så du ikke møder op og alt allerede booket.