editorial

At flytte er en stor begivenhed i ethvert liv. Og ud over at det er både skræmmende og spændende at skulle starte forfra et helt nyt sted, er det også en stor opgave at skulle flytte alle sine ting fra A til B.

Derfor har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du kommer helskindet gennem flytteprocessen. Ved at være organiseret og have en plan fra starten af kan du nemlig øge chancerne for, at processen bliver så nem og gnidningsfri som muligt.

image

God tid og planlægning er nøgleordet

Hvis du ved, at du skal flytte, er det en god idé at starte forberedelserne i god tid. Det bliver nemlig hurtigt kaotisk, hvis man skal pakke ned under tidspres.

Derfor er planlægningen vigtig. Det er godt at lave et skema over, hvornår man pakker hvilke ting ned.

Det giver samtidig en oplagt mulighed for at rydde op og rydde ud. Smid de ting ud, som du ikke får brugt, så kun det vigtigste bliver taget med til det nye sted.

Dertil er det vigtigt, at man husker at skrive ned, hvad der er i hver kasse. Skriv også rummet på hver kasse, så man ved, hvor tingene hører til. Ellers kan det hurtigt skabe vild forvirring, når man skal lede efter en bestemt ting i et væld af kasser.

Få hjælp af et flyttefirma

Et andet godt råd er at hente professionel hjælp udefra. Selvom man kan nå langt med gode venner og gode intentioner, vil det aldrig nå op på det niveau, som et flyttefirma kan tilbyde.

De har nemlig både mandskabet og bilerne, som betyder, at de kan levere en ekstra service til dig. At indhente hjælp fra et flyttefirma er samtidig en måde at løfte en del af byrden af dine egne skuldre.

Du kan læse mere om et flyttefirmas services på http://www.nordflyt.dk/