editorial

Skal du sende en pakke? Så har du nu fordelen af blot at kunne indlevere pakken i en kiosk, på en tankstation eller i et supermarked der fungerer som indleveringssted. Du skal blot på forhånd have forsynet din pakke med et pakkelabel.

Hvad er et pakkelabel?

Et pakkelabel er en etiket som du kan sætte fast på din pakke i forbindelse med forsendelse. I gamle dage skulle du selv skrive modtagers navn og adresse på pakken og dernæst sørge for at indkøbe porto i de rette mængder inden du afleverede pakken til forsendelse på et posthus.

Nu om stunder skal du blot gå ind på nettet og indtaste pakkens data – det vil sige mål og vægt – samt forsendelsens destination. Så får du mulighed for at betale forsendelsens omkostninger med det samme.

Opret din forsendelse online og print pakkelabel

Du får mulighed for at printe før omtalte pakkelabel som du kan klæbe fast på pakken. Og så er det blot at aflevere pakken på et af de mange indleveringssteder eller service points som de også kaldes.

Da et pakkelabel indeholder alle nødvendige informationer om forsendelsen behøver du ikke selv at skrive noget på pakken. Et pakkelabel kan faktisk i mange tilfælde blot bestå af en stregkode. Denne kan scannes af de enkelte operatører og fragt selskaber således at pakken kan spores hele vejen fra punkt A til punkt B.

Du vil med den rette forsendelses app kunne se præcis hvor din pakke befinder sig til et hvert givet tidspunkt. Og du kan være så godt som sikker på at din pakke når sikkert frem.

Send din pakke med PostNord

Hvis du vil være helt sikker på en tryg og sikker forsendelse bør du vælge den danske fragt operatør PostNord. Du kan udskrive dit PostNord pakkelabel via hjemmesiden købpakkelabel.dk