editorial

Senior dating: Én at følges med på livets vej 

Det er så smukt at følges ad, men for mange som bliver singler i en moden alder, kan dating pludselig godt virke som et overvældende projekt. Der findes i dag adskillige dating-app’s til diverse hjemmesider, hvor du kan udvælge potentielle partnere, igennem internettet og kommunikere herigennem. Dette kan ganske vel også være en god mulighed for nogle, men for mange af os, er der et ønske om at møde en partner på en mere autentisk vis. 

Kemi opstår når man mødes, taler og lærer hinanden at kende. Mange kan godt føle sig stressede over et 1-1 møde, med en person som man aldrig har truffet tidligere. Dette kan godt kan resultere i unødigt pres og nervøsitet, som ikke nødvendigvis er opskriften på en vellykket date. 

Dette har vi fuld forståelse for og derfor har vi specialiseret os, i at skabe unikke dating-oplevelser for voksne, med målgrupper imellem 40+, 45+ og 50+. 

Hvad får vores dating-metoder til at skille sig ud fra mængden?

Det naturlige og autentiske møde med en mulig partner, er altid et specielt øjeblik. Dog kan det for mange være svært at finde nye muligheder, i hverdagens rutiner. Det der gør os specielle som virksomhed og skiller os ud fra resten af dating-markedets digitale udbud, er ønsket om ikke blot at være digitale. Det er naturligvis muligt at kommunikere med andre singler over vores hjemmeside, men vi holder også stort fokus på at afholde events for alle som ønsker sig en partner, eller blot at udvide deres netværk. 

Du kan eksempelvis tage med til en af vores fredagsbarer, som oftest har 100+ deltagere. Ved disse events vil du blive introduceret, for masser af andre singler indenfor samme aldersgruppe, der søger det samme som dig selv. Det føles for de fleste af os mindre grænseoverskridende, at deltage i et sådant event, når man ved at alle er i samme båd. Ellers kan du eventuelt melde dig til en af vores single-rejser, hvor du måske vil møde din næste store kærlighed og du er garanteret en fantastisk oplevelse for livet. 

Ønsker du at vide mere om senior dating og hvordan du kan udvide dit netværk? Så kan du med fordel se mere her.