editorial

Som indehaver af en butik med tilhørende webshop, eller som forhandler af produkter udelukkende via online kanaler, har du sikkert allerede for længst stiftet bekendtskab med de mange udfordringer, der ligger i at vælge den rette leverandør af fragt ydelser.

Hvis du sender mange pakker via din virksomhed, er du sikkert bekymret over hvor vidt du egentlig betaler for meget for forsendelse, og måske overvejet, om det kan gøres billigere. Men de færreste forretnings drivende har tiden eller overskuddet til at sætte sig 100% ind i fragt og distributions operatørernes produkter, og dermed finde billig pakkepost i høj kvalitet. Og så kan man hurtigt havne i en situation hvor man betaler for meget for et produkt man kunne få billigere et andet sted.

Hvordan vælger jeg den rette leverandør af billig pakkepost?

Hvis du ønsker at bryde vanen, og finde en operatør som leverer billig pakkepost som matcher dine behov, bør du først og fremmest afdække hvori disse behov består. Kan dine kunder klare sig med mindre end dag til dag levering, kan du vælge et fragt firma med længere leverings tider.

Du skal selvfølgelig ikke betale for ekspres levering, hvis du reelt set ikke har behov for denne ydelse. Og hvis du og dine kunder er fuldt ud tilfredse med levering til en pakkeboks eller til en pakke shop, er der absolut ingen grund til at betale ekstra for dør til dør levering. Faktisk er det sådan, at du hurtigt vil kunne spare op imod halvdelen af dine omkostninger i forbindelse med fragt og levering, hvis du skærer ind til benet og fravælger de ydelser du ikke behøver.

En ekstra lille finesse, hvis du ønsker at spare penge på pakkepost, er, at du betaler mindre for levering af pakker som kan stables. Derfor bør du undlade at benytte dig af eksempelvis runde pakker eller cylindre – for eksempel plakat rør – hvis muligt.

Du kan få flere tips til billig pakkepost på Billig-pakkepost.dk