editorial

Hvis du er en af de husstande, som fortsat har en skorsten, så skal du sommetider bruge en skorstensfejer. Det er ligegyldigt, om den er koblet til din brændeovn, et pillefyr eller noget tredje, den har godt af at blive tjekket i ny og næ. Men hvordan finder du en skorstensfejer, som du trygt kan hyre til opgaven? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Find en i dit lokalområde

Det er en god idé at finde en i dit lokalområde. Tildels, for at de kan koordinere det på deres rute, men også fordi, det ellers ikke er sikkert, at de vil tage opgaven. Skorstensfejere arbejder typisk i områder, så de netop kan koordinere en rute, og køre i det samme område på samme tid af året. Dette gør det nemmere for dem, men gør også, at du ikke skal betale store gebyrer, fordi de skal køre langt for at komme hjem til dig.

Ved du ikke hvordan du finder et firma i dit område, så anbefaler vi, at du søger på Google efter det. Det kan eksempelvis være “skorstensfejer i Aalborg”, hvis du skal brug en skorstensfejer i Aalborg.

image

Læs anmeldelser online

Det er altid en god idé, at man hopper på computeren og læser anmeldelser. På den måde kan man finde et firma, som andre kunder roser, og som ikke snyder deres kunder. Det gode ved online anmeldelser er, at man kan give en anmeldelse uanset om man er tilfreds eller utilfreds med det arbejde der er udført. Derfor kan det ofte være et mere reelt billede af et firma end hvis man bare læser om dem på deres hjemmeside, eller giver dem en opringning for at høre om dem.

Vi håber at ovenstående har givet et indblik i to af de områder, som du kan gøre dig nogle tanker, inden du skal ud og hyre en skorstensfejer til en opgave. Vi har i hvert fald selv brugt rådene, dengang hvor vi skulle finde en skorstensfejer til at hjælpe os.