editorial

Det kan være et svært valg at skulle vælge de rigtige vinduer til dit hus. Der er mange muligheder, og der er mange faktorer, der kan spille ind. Derfor har vi lavet en liste med nogle gode overvejelser, du skal gøre dig, inden du vælger dine nye vinduer. Hvis du vil blive klogere, så læs med herunder. 

udskiftning af vinduer falster

Type hus

Huse er ikke altid bygget på samme måde. Derfor passer det samme vindue ikke nødvendigvis i alle huse. Det kommer også helt an på, hvilket udtryk du ønsker, dit hus skal have. Hvis dine vinduer blot skal udskiftes, så siges det at de vinduer, der sad i huset fra starten, er dem, der rent bygningsmæssigt passer bedst til. Du kan også snakke med en glarmester, hvis du vil vide, om der er andre typer, der kan passe til din bolig 

Hvilket materiale?

Du skal også overveje, hvilke materialer dine vinduer skal være i. Der skal selvfølgelig være noget glas, men selve rammen udenom glasset, kan fås i forskellige materialer. Du kan vælge træ, hvilket giver et mere klassisk udtryk. Det er dog vigtigt at sige, at hvis du vælger træ, så skal du huske at vedligeholde det og tjekke til det et par gange om året. Du kan også vælge træ og aluminium, der ikke kræver nær så meget vedligehold som rent træ. Aluminiumsstykket på vinduet beskytter nemlig træet for vind og vejr. 

Hvilken type vinduer? 

Typen af vinduer, kan også være forskellig fra hus til hus. Du skal finde ud af, hvordan vinduerne ser ud, men også hvilke funktioner de har. Dette er vigtigt i forhold til udluftningen af dit hjem, og hvorvidt du ønsker vinduer, der kan åbnes. Vælg den type vinduer, du tænker vil fungerer bedst for dig i hverdagen. 

 

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil i gang med at finde dine nye vinduer, så kan du gå ind på https://bpglas.dk/index.php/thermo-og-energiruder/og læse mere.