Af gode grunde er terrassebrædder jo ikke lige noget, som et firma lige kan smide i ens postkasse, hvis man bestiller dem over nettet.

Muligheden er der dog også for, at man kan få dem leveret på ens grund et sted, hvor der er plads, hvis man kan lave den aftale med leveringsfirmaet.

Nogle gange forventer disse firmaer så, at man er hjemme imens, og det er jo ofte i hverdagene, hvor man er på arbejde; og vil man være helt sikker på, at de brædder bliver placeret korrekt, så de ikke står i vejen for indkørslen af biler, så vil man måske helst gerne hente dem selv.

Har man selv bil, så er det med at komme afsted til nærmeste byggemarked, når man har besluttet sig for, hvor mange terrassebrædder man skal bruge, fordi man måske har målt op og regnet sig frem til, hvor mange man skal bruge samt, hvilken trætype de er.

Har man ikke en bil, kan man låne den, og det aller bedste vil helt klart være, hvis man kan få en trailer at lægge dem i, når man tager ud for at købe dem eller hente dem, hvis man har forudbestilt dem.

Nu er det ikke alle mennesker, der trives lige vel ved at køre med trailer, så det kan være, man skal have assistance af andre til at køre for en.

Faktisk er det også nemmest at få andre til at hjælpe en, da man også skal købe lange brædder af træ, som man så skærer til. Den slags er bare lettere at transportere fra byggemarked til trailer, når man er mindst to om arbejdet.

Dernæst skal man huske at snurre de kommende terrasebrædder godt fast på traileren med for eksempel spændesnor, hvis man ejer den slags.

Husk ligeledes på, at bræddernes ende skal markeres med for eksempel et stykke stof, hvis de rager længere ud end det tilladte under kørsel.