Det at sammensætte tøj kan altid være svært. Men når du også skal kombinere dit tøj med de rette accessories, som smykker, bliver det lige en tand sværere. Hvilke smykker passer egentligt til din festkjole? Og kan dit hverdagstøj også kombineres med disse smykker? 

Læs med i denne artikel, og få nogle gode råd til at style dit outfit med smykker.

3 gode råd til at style dit outfit med smykker

Det kommer meget an på, hvordan din stil er, når du skal sammensætte smykker og tøj. 

1. En meget enkel og low-key kjole kan med fordel sammensættes med et markant og unikt smykke, der tilfører lidt detaljer til dit outfit. 

2. En detaljeret og farverig kjole går godt sammen med detaljerede smykker, men kan med fordel også bruges sammen med enkle smykker, så kjolen får lov at tage al opmærksomheden.

3. Et pænt business woman look (bukser og blazer) kan med fordel kombineres med en stor og glamourøs ring. Så du kan udsmykke dig og skille dig ud, uden at du tager vildt og farverigt tøj på til dit næste møde. 

Kombiner dit outfit med Sif Jakobs smykker

Smykkerne fra det danske brand Sif Jakobs er en kombination af det enkle, elegante og nordiske. Samtidig er de også meget luksuriøse. Det er derfor den slags smykker, som du kan bruge til et festlook, men også til at give dit hverdagstøj et strejf af glamour. 

Opdag et stort udvalg af smykker fra Sif Jakobs

Hos Hedegaard Ure og Smykker finder du et væld af forskellige smykker fra brandet Sif Jakobs. De har både ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Her er derfor rig mulighed for at finde det perfekte smykke, som du vil style dit hverdags- eller festoutfit med. 

Læs mere om det danske brand Sif Jakobs, og se hele udvalget af smykkerne hos Hedegaard Ure og Smykker.