editorial

Det er ikke særlig pænt at have en kabler der løber igennem hele ens hjem, derfor er det en god idé at skjule dem, så man ikke kan se dem. Men hvordan skjuler du bedst dine kabler? Det kan du læse mere om her i indlægget.

Brug kabelbakker

En af de nemmeste måder hvorpå du kan skjule dine kabler, er ved at bruge kabelbakker. Kabelbakker er lavet til at trække kabler gennem, og de kan nemt og hurtigt sættes op på en måde, så kablerne er skjult på en flot måde. En kabelbakke kan købes, så den kan klistres til gulv, loft eller væg, men den kan også købes, så den kan skrues fast.

image

Brug kabelsøm

Hvis du ikke er til kabelbakker, så anbefaler vi, at du bruger kabelsøm. Ved at bruge kabelsøm kan du nemt og hurtigt sømme et kabel fast til væggen eller loftet, så det bliver trukket på en flot måde. Vi anbefaler, at man trækker kablerne langs listerne på væggen, hvis man vælger at bruge kabelsøm. På den måde får man et minimalistisk udtryk, selvom man ikke skjuler kablet i noget andet.

Fræs en rende

Synes du ikke det er nok at gøre brug af kabelbakker eller kabelsøm, så kan du fræse en “rende” til dine kabler. Det er den mest omfattende måde hvorpå du kan gemme dine kabler. Det er også den metode du kun skal bruge, hvis du er helt sikker på, at du ikke på et senere tidspunkt vil rykke den ting, som kablet sidder til. Hvis du eksempelvis gør det med et kabel til et tv, så vil det være træls at skulle flytte det en måned eller tre efter, da man så skal lave hul på den rende man har lavet. Derudover skal man medtænke at man skal lappe hullet og male over, for at det ikke kan ses.