editorial

Man kan blive så lykkelig i kroppen, når man ser, hvordan ens nye flos standerlampe pryder ens hjem derhjemme, så man bliver helt øm omkring den, fordi den giver så god belysning og er så pæn at kigge på, så man ikke vil miste den.

Så vil man forståeligt godt have, at der bliver passet godt på den, men siden man har at gøre med en fritstående lampe i kraft af, at det er en standerlampe, som nogle mennesker også kalder en gulvlampe, så er den ikke ubeskyttet for, at der kan ske ting og sager ved den, som man ikke ønsker.

Der er jo ikke tale om en loftlampe, der hænger så højt oppe, at man helt bevidst skal gå efter at ødelægge den, hvis man vil komme ind på livet af den, og sådan gebærder ordentlige mennesker sig jo ikke.

Men der kan ske uheld, ulykker og lignende i hjemmet, som kan komme til at gå ud over standerlampen fra Flos, hvilket vil gøre en ked af det, men som ikke var meningen fra dem eller det, der forårsagede det givne uheld.

Der kan ske alt fra, at Flos standerlampen går helt i stykker og ikke er til at redde, til at den bliver en smule tilskadekommet, som man måske kan fikse, eller man er så heldig, at man slipper med skrækken, hvor den måske var ved at vælte.

Dog kan man ikke begynde at sætte afspærringer op i form af for eksempel hønsenet omkring standerlampen. For det første ser det ikke pænt ud sammen med lampen, og for det andet må man finde på noget andet mere smartere, der kan beskytte Flos standerlampen.

Løsningen kan for eksempel være at stille den i en krog blandt nogle møbler, hvor man ikke direkte kan komme til at løbe ind i eller kaste noget uheldigt efter lampen, men hvor man skal sidde ned ved siden af den for at tænde den.