editorial

Indbrudstyve er et stigende problem for danske virksomheder. Det kan være svært at beskytte sit firma mod indbrud, men med den rette indsats er det muligt at holde indbrudstyvene ude. I denne artikel giver vi dig nogle råd om, hvordan du sikrer din virksomhed mod indbrud. Vi fortæller dig også, hvilke låse du skal bruge og hvorfor indbrudstyve bryder ind i et firma.

Formentlig vil en låsesmed i Brande kunne hjælpe med sådan en sikring.

Det første skridt til at beskytte din virksomhed mod indbrud er at identificere de mest sårbare områder i din virksomhed. Det kan f.eks. være indgange, vinduer og døre, der er lette at komme ind i. Du bør derefter sørge for, at disse sårbare områder er tilstrækkeligt beskyttet med stærke låse og andre sikkerhedsforanstaltninger. Installation af bevægelsesaktiveret lys eller sikkerhedskameraer kan også være med til at afskrække indbrudstyve fra at komme ind i din ejendom.

låsesmed brande

Vælg de gode låse til dit firma

Når det gælder låse til din virksomhed, bør du vælge låse, der er svære at bryde op eller tvinge op. Højsikkerhedslåse som f.eks. låse med dødbolte og nøglefri adgangssystemer er begge effektive måder at sikre din virksomhed mod indbrud på. De er sværere at bryde ind i end traditionelle dørlåse, og de leveres med en række funktioner, der giver ekstra beskyttelse.

Det er også vigtigt, at din virksomhed er godt oplyst udvendigt. Indbrudstyve er mere tilbøjelige til at gå efter en virksomhed, hvis den er mørk og skjult. Installation af bevægelsesfølsomt lys eller sikkerhedskameraer kan være med til at gøre din ejendom mindre attraktiv for indbrudstyve ved at afskrække dem fra at komme ind.

Endelig bør du uddanne dit personale i, hvordan du beskytter lokalerne. Opmuntre dem til ikke at efterlade bygningen uden opsyn og til at være på vagt, når de går ind og ud af arbejdet. Sørg for, at alle medarbejdere ved, hvem der har nøgler, og at de aldrig låner deres nøgler ud eller deler adgangskoder med andre.