editorial

Kunne det være aktuelt for dig at få fat i PTFE tape i den nærmeste fremtid? Så er der flere ting, der kan være gode at vide, som du selvfølgelig får serveret her. 

Gode ting at vide omkring PTFE tape 

Tapen kan fungere varmeforseglende

Det særlige ved PTFE tape er naturligvis, at vi har med en varmeforseglende tape at gøre. Det vil sige, at tapen kan bruges omkring emner, hvor temperaturerne kan blive ekstra ekstra høje. Det kan både være aktuelt ved maskindele, hvor der kan være meget friktion, og det kan være aktuelt flere steder i VVS-branchen.

Der findes flere forskellige varianter

En anden ting der kan være godt at vide omkring PTFE tape er, at der findes flere forskellige varianter. Tapen varierer nemlig både i størrelse, tykkelse og ikke mindst om tapen er selvklæbende eller ej. 

Hvis du allerede nu har en interesse i at læse mere omkring de valgmuligheder du har, så finder du mere uddybende beskrivelser her: https://www.borkelectronic.dk/products/non-stick-ptfe-tape.aspx 

Få god rådgivning omkring valget af tape

Nu hvor du lige har læst, at der findes flere forskellige PTFE tape-varianter, så skal det også fremhæves, at du selvfølgelig kan få rådgivning omkring den tape, der kan passe til din opgave. Vær derfor også god til at spørge din kommende leverandør ad ift. hvilken variant, du skal gå med. 

Få rådgivning omkring mulighederne med tapen 

En anden ting du selvfølgelig også kan søge rådgivning omkring er, hvordan du kan bruge PTFE tapen. For mon ikke de kan bruges til flere opgaver, end du måske lige er klar over. 

Nu hvor du forhåbentlig har fået lidt mere viden omkring PTFE tape, så ræk endelig ud til et firma, som forhandler det. For det er nemlig langt fra alle steder, du kan gå ind og selv købe det i fysiske butikker.