editorial

Når køkkenet skal bygges om, eller VVS installationerne i badeværelset moderniseres, skal der en autoriseret fagperson på banen. Dette er faktisk et lovkrav, som er indstiftet for din egen – og andre beboeres – skyld.

Det at rode med faste VVS installationer i boligen er ikke nogen lille og ubetydelig affære, og kan faktisk indebære en vis risiko. Ud over det at du kan komme til at afstedkomme grimme vandskader, som din forsikring sandsynligvis ikke vil dække, kan du faktisk risikere at forårsage alvorlige skader på eget og andre menneskers helbred.

En forkert udført sløjfning af en gas ledning vil for eksempel kunne medføre et læk, som igen kan føre til livsfarlig kulilte forgiftning eller en ditto gas eksplosion. Kommer du for skade at forårsage tilbageløb af spildevand kan dette blandes med dit drikkevand og dermed blive årsag til forgiftning hos de beboere som drikker vand direkte fra hanen. Og så er der som nævnt risiko for vandskader på bygning og materiel som kan være vanskelige, dyre og tidskrævende at udbedre, og som kan være til stor gene for andre beboere.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret VVS installatør i Svendborg?

Er du bosat på Fyn kan du med fordel vælge en VVS forretning som kører i dette område. I Svendborg finder du Hybel VVS Teknik – en familie ejet og drevet virksomhed som i over 100 år har serviceret glade og tilfredse kunder i Svendborg, Faaborg og Ringe samt det øvrige Fyn.

Hos Hybel VVS Teknik finder du udelukkende dygtige og veluddannede VVS teknikere og installatører, som kan hjælpe dig med alt fra sanitet og afløb til opsætning og montering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde kan du altid kontakte Hybel VVS Teknik via hjemmesiden https://www.hybel-vvs.dk/