editorial

Har du købt dig en smart robotplæneklipper – og glæder du dig bare til at læne dig tilbage og lade den klare det trælse arbejde med græsslåning? Så bør du være opmærksom på at der er indledende øvelser som skal overstås først. Din robotplæneklipper skal blandt andet konfigureres og installeres korrekt således at den kan fungere optimalt.

Hvorfor skal robotplæneklipperen installeres?

Du skal sørge for at installere din robotplæneklipper korrekt hvis du ønsker at undgå ødelagte bede – eller bare ikke vil have at din robotplæneklipper løber hjemmefra. Dette kan du undgå ved nedfræsning af kanttråd. Kanttråden, som ligger langs hele plænens kant, fortæller din robotplæneklipper hvornår den skal vende om.

Er din kanttråd til robotplæneklipper nedlagt korrekt kan du således forhindre din robotplæneklipper i at stikke af eller hærge dine bede. Og er du rigtig smart overlader du opgaven med installation af robotplæneklipper til de professionelle.

Hvad koster en professionel installation af robotplæneklipper?

Den sikreste vej til succes med din nye robotplæneklipper går gennem professionel installation af robotplæneklipper. Når du lader en dygtig og erfaren fagperson forestå nedlægning af robotplæneklipper kanttråd samt opsætning og konfiguration af den til din robotplæneklipper hørende app kan du være sikker på at få det bedste ud af din robotplæneklipper og alle dens muligheder.

Kanttråd skal helst nedgraves i en bestemt dybde og med en nøjagtig afstand til græsplænens kant hvis resultatet skal være en smuk og veltrimmet plæne med snorlige kanter. Og sørger du for at få app’en opsat korrekt kan du drage fordel af de utroligt mange muligheder, for eksempel fjernstyring af din robotplæneklipper. Kabelnedlægning.dk tilbyder opsætning og installation af robotplæneklipper til priser som afhænger af størrelsen på din have.

Kender du således omkredsen af din græsplæne kan du nemt og hurtigt finde din pris på robotplæneklipper installation hos Kabelnedlægning.dk på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk