editorial

Har dit hår brug for lidt ekstra pleje? Måske er det blevet tørt eller tyndt efter gentagende varme,- eller kemiske behandlinger, eller måske har du tilbragt en uge eller to med at slikke sol på en sydlig strand? Hvis det er tilfældet, så prøv en af de fantastiske ekstra plejende produkter fra Kerastase.

Anskaf dig eksempelvis den exceptionelle “Elixir Ultime Oleo Complex Volume”, der er en vidunderlig volumegivende spray. Indeholdende hele fire fantastisk fabelagtige ingredienser – næringsrig arganolie, ekstrakt fra amle, majskim og kamelia – vil dit hår styrkes med øjeblikkelig virkning, og det vil stråle af sundhed. Sprayen er særdeles velegnet til dig, der har fint hår, da den giver ekstra volumen og fylde.

Du anvender sprayen ved først at ryste flasken grundigt, hvorefter du påfører den i håret – hvad enten det er tørt eller fugtigt.

Prøv også “Elixir Ultime Bain Riche”, der er en sublim shampoo udviklet til dig med tørt eller kraftigt hår. I shampooen er der en helt unik sammensætning af ingredienser; olie fra korianderfrø, kokosolie samt den fede sheasmør. Efter brug vil dit hår strutte af sundhed, og det vil være velnæret og glansfuldt.

Shampooen bruges i vådt hår – den masseres ind hvorefter den skummer op. Slutteligt skylles dit hår grundigt.

Kerastase er dog ikke kun kendte – og anerkendte – for deres ekstra nærende plejeprodukter. Også deres stylingserier er yderst populære. Mangler du en volumegivende mousse, så kan “Couture Styling Mousse Bouffante” anbefales på det varmeste! Den arbejder med dit hår fra spids til rod, og dit hår vil straks udstråle misundelsesværdig vitalitet.


“Couture Styling Mousse Bouffante” anvendes ved først at omrystes, hvorefter den krammes ind i håndklædetørt hår – også ved hovedbunden. Brug herefter din hårtørrer, og du vil opleve et ekstraordinært resultat.

Kerastase har også udviklet en aldeles fremragende lotion til varmebeskyttelse – faktisk helt op til 230 grader! “Couture Styling L’Incroyable Blowdry” er dejligt let, og den passer til alle typer af hår. Indeholdende bivoks og polymerer skabes bevægelse og fleksibilitet, ligesom produktet modvirker “frizz”. Produktets virkning vedbliver i hele 96 timer, og dit hår vil takke dig!

Hos smukkere.dk forhandles et væld af produkter fra Kerastase til favorable priser, og alle som en vil de leve op til dine forventninger – og mere til!