editorial

Søger du formstøbte elementer i formstøbt plast, som matcher dine høje kvalitetsmæssige standarder? Så bør du tjekke Carmo.

Carmo er en virksomhed med mere end seks årtiers erfaring med at levere sprøjtestøbte komponenter til medicoindustrien og teknisk produktion. Carmo har produktionsopsætningen og erfaringen til at opfylde specielle krav til støbning af sampleport connector, drænventiler, konnektorer og hætter, slangeflanger, vinkelflanger, urinposeophæng, fyldeventiler, spikeports samt specialfremstillede dele.

Med Carmo har du en partner, der håndterer alle processer i produktudvikling fra design og prototype til produktion i store mængder. Carmo har kompetencerne til at sikre kundespecifikke komponenter. Så hvis du har brug for plastelementer af den højest mulige kvalitet, skal du sørge for at kontakte Carmo i dag. 

image

Hvorfor vælge Carmo?

Der er mange gode grunde til at vælge den velrenommerede danske producent af formstøbte plast elementer. Her er et par stykker af dem:

– Carmo har mere end seks årtiers erfaring inden for området

– Carmo har et produktionsapparat og erfaring til at opfylde særlige krav

– Carmo håndterer alle processer i produktudvikling fra design og prototype til produktion i store mængder

– Carmo har kompetencerne til at sikre kundespecifikke komponenter

– Carmo sætter altid sine kunder i centrum

Hvis du er på udkig efter plastformstøbning i topkvalitet, så er Carmo det rigtige valg for dig. Med mere end seks årtiers erfaring ved virksomheden, hvordan man skaber de bedst mulige resultater. Kontakt Carmo i dag, og få syn for sagen!

Få job som plastmager hos Carmo

Vil du skabe dig en fremtid inden for højteknologisk plaststøbning? Så et et job som plastmager hos Carmo helt sikkert noget for dig.

Du vil arbejde sammen med nogle af de mest erfarne folk inden for området, som kan give dig den viden og de færdigheder, du har brug for for at få succes. Og du vil arbejde på interessante og varierede projekter. Læs mere på Carmo.dk