Alle forældre går højt op i deres barn trivsel. Det vigtigste er, at barnet hver dag kommer til et sted, hvor barnet føler sig trygt, men også hvor barnet lærer, leger og udvikler sig. Natur- og skovbørnehaver er i de senere år blev utrolig populære. De bringer nemlig fokus på at få børnene ud i naturen. I naturen bruger man nemlig fantasien og man kommer samtidig også ud og får frisk luft og røde kinder. Det er noget, de fleste nok kender fra deres barndom. Læs med i artiklen her og få 5 gode grunde til, at jeres barn skal gå i en skovbørnehave. 

3 gode grunde til at vælge en skovbørnehave

Det er altid et svært at vælge den rette børnehave til jeres barn. Hvis I overvejer en børnehave med fokus på natur og skov, så får I her nogle gode grunde til at gå videre med jeres valg. 

1. Børn lærer effektivt gennem krop og bevægelse, hvilket er ideelt i naturomgivelser. 

2. Børn har godt at komme ud og røre sig og få daglig motion. 

3. Jeres barn får et godt forhold til at lege udendørs og sammen med andre børn. 

Find en skovbørnehave i Vejle

Leder I efter en institution i Vejle? Så skal I se nærmere på Bøllen. Denne børnehave er beliggende i naturskønne omgivelser i Randbøl nær Vejle. 

Bøllen giver trygge rammer for jeres barn og tilbyder blandt andet:

– Pædagoger uddannet indenfor idræt og dans

– Ugentligt besøg i lokal sportshal

– Udeliv på legeplads og i skoven

– Læring for jeres barn gennem bevægelse

– Åbent alle dagen undtagen helligdage

– og meget mere.

Bøllen er derfor perfekt, hvis I ønsker, at jeres barn skal vokse op i trygge rammer og lære gennem udendørs leg og bevægelse. I kan læse meget mere om denne skovbørnehave i Vejle på deres hjemmeside, hvor I også kan se alle deres tilbud.