editorial

Ønsker du at beskytte din have eller din gård imod nysgerrige blikke og uvedkommende færdsel, men gider du ikke besværet med en hæk? Så kan du overveje at få opført at plankeværk. Med et plankeværk i stærkt og holdbart træ slipper du for konstant at skulle klippe og trimme en hæk samt at rive blade sammen i din have.

Et plankeværk er samtidig langt mere tæt og kan yde effektiv beskyttelse af din have samtidig med at det oven i købet kan dæmpe udefra kommende støj. Med et flot plankeværk kan du for alvor nyde privatlivets fred. Og så kræver det et minimum af anstrengelse at vedligeholde et plankeværk – i hvert fald såfremt det er opført i gode og robuste materialer.

Hvem kan hjælpe mig med opførelse af et plankeværk?

Ønsker du dig et lækkert og holdbart plankeværk som matcher boligens stil og dine egne personlige præferencer kan du med stor fordel kontakte din lokale tømrer.

En faglært tømrer vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at designe og opføre et smukt plankeværk som kan beskytte din ejendom og samtidig selv modstå elementernes rasen og de omskiftelige danske vejrlig. Med en dygtig håndværker på sagen er du garanteret et flot resultat som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Kan jeg selv bygge et plankeværk?

Hvis du gerne vil spare udgiften til opførelse af plankeværk ved professionel håndværker kan du med stor fordel bygge dit plankeværk selv. Dette kræver selvfølgelig at du er fiks på fingrene og ved hvordan man bruger hammer og sav. Og er du ikke helt tryg ved selv at skulle udmåle og tilskære planker kan du vælge at købe disse som færdige fag i din lokale trælast handel.

Du kan læse mere om hvorledes man bygger sit eget plankeværk i den online blog på husblog.dk.