editorial

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge Netflix, HBO Nordic, C More eller Viaplay som din streaming service? Har du svært ved at gennemskue hvori forskellen på de forskellige tjenester består – eller hvad fordelene og ulemperne ved hver enkelt tjeneste er? Så kan du med fordel læse med her.

Viaplay og Netflix for hele familien

To af de mest populære streaming tjenester i Danmark er Viaplay og Netflix. Viaplay er måske det mest seriøse bud på en all round streaming tjeneste, som hele familien kan have fornøjelse af.

Viaplay byder på et stort og righoldigt univers af tv serier og film for børn og unge, en varieret selektion af kendte serier, og så selvfølgelig det mest omfattende udvalg af sports indhold. Du kan for eksempel se Formel 1 med dit Viaplay abonnement, lige som flere større sports begivenheder streames live. 

Netflix har ligeledes et stort udvalg af indhold til børn, og byder dertil på eksklusivt indhold og egenproduktioner af høj kvalitet i form af spændende serier og film.

HBO – til serie elskeren

De allermest spændende og mest velproducerede serier finder du på HBO, som blandt andet kan byde på Westworld, A Handmaids Tale og Game Of Thrones. Netop på dette punkt er HBO uovertruffen, men kan desværre ikke byde på så meget familie relevant indhold. Og derfor egner HBO sig bedst til dig der bare vil binge fede serier.

Nye tv serier og film på C More

Hos C More finder du ligeledes et stort udbud af serier – også de nyeste tv serier. C More er især stærk på indhold fra broderlandet Sverige, så hvis du er til stærke, svenske serier og film, er C More lige noget for dig. Du kan finde flere tips til valg af streaming tjeneste på bloggen Techglad – læs mere på techglad.dk