editorial

På et tidspunkt sidder man måske og søger rundt på nettet og leder efter nogle gode sprogrejser, man tage på, og så falder man over det rette sted at gøre det via: http://www.bundgaard-rejser.dk

Den situation kan jo faktisk være lige nu!

Dog er det de færreste mennesker, der lige kan springe på den første tilmelding og sidde parat til at deltage i sådan en sprogrejse, for der er jo mange ting, man skal have styr på inden da, og det er de ting, vi vil gennemgå i denne artikel.

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken situation og ståsted man har i livet lige nu, og om man vælger at rejse alene eller sammen med andre, men der er alligevel nogle overordnede ting, man skal huske at have styr på.

Derfor vil vi kigge på det mest elementære, så det handler ikke så meget om at få afmeldt den daglige avis eller få koordineret med de andre deltager, hvordan man lige planlægger rejsen og får det bedste ud af den – det må I selv klare.

Men som det vigtigste skal man tjekke, at man kan tage fri fra studiet eller arbejdet i den periode, hvis det lige skal parkeres på et sidespor imens.

Er der andre aftaler i kalenderen i den periode, må du se på, hvor vigtige de egentlig er, og om de kan undvære dig, eller du selv er arrangør af dem – eller om de sådan set nogensinde kommer igen!

Skal børnene passes, eller kan man tage dem med?
Det bedste er nok at bruge den mulighed med at få dem passet, så man kan få det bedste udbytte af sprogrejsen, så man ikke også skal tænke på børn imens.

Ellers er der efterhånden kun tilbage at sørge for alle de ting med, om man har visum, vaccinationer og så videre, så man er klar til at rejse.