editorial

Hvis du er den heldige ejer af en fin bil af det hæderkronede mærke Opel, så er du måske interesseret i at finde et sted med Opel service, hvis din bil trænger til eftersyn eller reparation. 

Opel betragtes nok af mange som et tysk bilmærke, men de ejes i dag af en fransk koncern, efter at have været en del af den amerikanske bilgigant General Motors i 88 år sammen med britisk baserede Vauxhall, hvis modeller er magen til Opels. 

Opel har produceret en lang række af forskellige modeller, der igennem årene har opnået stor popularitet og udbredelse. Den lille lastvogn Opel Blitz fik en lang levetid som model i forskellige genrationer, og Opel kadett er velkendt. der kar også været en Opel Kaptajn og en Commodore, så mange af de militære grader har været repræsenteret inden for det tyske – eller amerikanske – mærkes modelrække.

opel

Der findes mange fine Opel modeller i dag   

Der er stadig mange fine og gode modeller at vælge imellem hos Opel og der findes et stort antal forhandlere og værksteder i Danmark med speciale i netop Opel. Du kan derfor med sindsro købe sådan en.

I dag er det modeller med betegnelser som Astra, Mokka, Insignia og Corsa, der findes blandt deres personbiler. men Opel laver også stadigvæk varebiler som for eksempel Vivaro, Combo og Vivano – til glæde for håndværkere og andre erhvervsdrivende. Astra findes som plug in hybrid bil og varebilen Vivaro findes i en elektrisk version under betgnelsen Vivaro-e. 

har du en Opel, der begynder at lave mærkelige lyde eller som bare ikke er blevet serviceret og efterset i en længere periode, så må du hellere finde dig en mekaniker med forstand på dette mærke så du kan få styr på sagerne. Der findes som nævnt mange værksteder i Danmark, der har speciale i Opel, da mærket er både udbredt og populært.