Oplev en fantastisk smeltedigel

Trænger du til at opleve en verden, som er vidt forskellig fra det, du er vant til her i Europa, så er Indien det perfekte rejsemål. Her møder du en fantastisk smeltedigel af moderne livsstil og ældgamle traditioner. Her kan du shoppe i rustikke madboder, der ligger side om side med moderne højhuse i glas og beton. Her går de hellige køer rundt, mens unge mennesker kommer drønende på deres rickshaws. Her kan du møde forretningsmanden i jakkesæt det ene øjeblik, og kort tid efter en mor der vasker familiens tøj i Ganges floden. På rejser til Indien kan du opleve en fuldstændig fantastisk kulturarv, hvor arkitektoniske mesterværker som Taj Mahal og Det røde fort blot er nogle af de bygningsværker, som landet er vidt berømt for. På en rejse med Pushpinder Group Travels kommer du fordi nogle af landets smukkeste arkitektoniske perler, og du kommer til at opleve indisk gæstfrihed, når det er allerbedst.

Gå på opdagelse i templer eller regnskove

Indien har verdens næsthøjeste befolkningstal, så der er virkelig tale om et kæmpe land, der har så meget at byde på, at det kræver mange rejser for at se det hele. Her er der både noget for dem, der ønsker at se de berømte templer i New Delhi og for dem, der har lyst til at gå på opdagelse i Sydindiens frodige regnskove, hvor et rigt dyreliv kan tage pusten fra enhver. Pushpinder Group Travels har mange års erfaring i at skræddersy netop den rejse til Indien, der måtte opfylde dine ønsker og behov.

Stå op til et eventyr

Hos Pushpinder Group Travels sørger erfarne rejseguider for, at du kommer sikkert igennem det store land, som Indien er. Her bliver der sørget for, at du bor i luksuriøse forhold, så du hver morgen kan stå udhvilet ud af din seng og tage med på det fantastiske eventyr, som Pushpinder Group Travels arrangerer i Indien. Et eventyr du med garanti ikke vil hjem fra.