editorial

Har du et køkken, et møbel eller inventar, som skal lakeres? Man kan ved at vælge en højglanslakering opnå et fantastisk resultat, og hærgede designermøbler kan få nyt liv og bruges i mange år frem over. I stedet for at udskifte et køkken, der faktisk fungerer, men ikke er helt opdateret, kan man få låger og skuffer lakeret i moderne farver.

Du sparer mange penge og meget besvær. Og så er det også godt for miljøet, at der ikke skal produceres et nyt køkken.

image

Lakering kræver professionelle folk

Men man opnår ikke et tilfredsstillende resultat med en pensel eller en spraydåse. Det kræves professionelle folk, for at få et godt resultat. Det er vigtigt, at du vælger et godt lakeringsværksted, som har stor erfaring med lakeringsarbejde.

Der er mange arbejdsprocesser, når man skal lakere. Alt efter hvad der skal lakeres, omfatter et lakeringsprojekt ofte en slipning, grunding, spartling, mellemslibning og to gange lakering. Der kræves et professionelt værksted og det rette udstyr og værktøj samt en lakerere med stor erfaring og materialekundskab, får at opnå et godt resultat.

Amager Autolakering

Amager Autolakring (http://www.amagerautolakering.dk/) har erfaring med sprøjtelakering og højglanslakering af alle typer møbler og inventar. Blandt andet borde, stole, reoler, badeværelseslåger og døre, kontorinventar og meget mere. De har stor erfaring med for eksempel højglanslakering af Montana reoler, PH lamper, Arne Jacobsen stole, Piet Hein borde, 7’er stole.

Som det fremgår af navnet, beskæftiger Amager Autolakering sig også med lakering af biler, busser, lastbiler og motorcykler. De har et skadecenter, hvor de foruden at lakere bilen også reparerer den. Desuden tilbyder de også at klargøre din bil til syn og syner bilen for dig. Amager Autolakering favner bredt. De rådgiver og inspirerer dig gerne. Henvend dig for et uforpligtende tilbud. Hvad enten det drejer sig om møbler, køkkenlåger eller bilen, så er ingen opgave for stor eller for lille.