editorial

Kan du godt lide at servere sund og nærende mad for din familie, men er du træt af at skulle slave i køkkenet? Så kan du læse med her.

Få det bedste ud af aftenen med en måltidskasse

Hvis du ikke gider at bruge al din kostbare tid mellem fyraften og putning på at kokkerere til hele familien kan du vælge at abonnere på en måltidskasse.

Med en måltidskasse får du det bedste fra begge verdener, nemlig et sundt og nærende aftenmåltid som du kan fremtrylle på meget kort tid. Du undgår at skulle stå i kø ved kassen i supermarkedet midt i myldretiden – og du slipper for dårlig samvittighed ved at servere fast food og andre former for usund take away alt for ofte.

Hvad er der i en måltidskasse?

Der er faktisk temmelig stor forskel på hvad en måltidskasse kan indeholde. Flere virksomheder har specialiseret sig i måltidskasser med vegetariske eller veganske retter. Disse måltidskasser vil typisk indeholde årtidens frugt og grønt samt nødder, mangler og kerner, og måske plante baserede fødevarer som for eksempel plante fars.

Andre måltidskasse er særligt sammensat med vægttab eller fitness for øje, og er således baseret på eksempelvis en low carb eller keto diæt eller indrettet således at der er plads til faste. Og så er der måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, som er særligt tiltænkt de travle børne familier.

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil altid indeholde ingredienser i mål nøje tilpasset antallet af kuverter. Det forventes ikke at du selv skal skaffe diverse basis varer som for eksempel brød, pasta eller rid – disse følger med i pakken. Og så er meget af tilbehøret i en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad lavet på forhånd hvilket gør det endnu nemmere og hurtigere at frembringe lækre og velsmagende retter.

Du kan bestille måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad online på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/.